perjantai 30. marraskuuta 2018

Kausi 2019 osa 1

Muutaman päivän hiljaiselo ei tarkoita etteikö asiat olisi täällä menneet eteenpäin. Ajattelin alkaa nimeämään näitä kauteen liittyviä blogeja jotta niitä nyt olisi hieman helpompaa seurata. Kuitenkin aina väliin tulee jotain muuta säätöä, esim lähiaikoina päivittelen pH:n ja EC:n seurantaa uusilla laitteilla.

Sain vihdoinkin ensimmäiset chilit, salaatit ja yrtit laitettua lopullisiin kasvupaikkoihin ja virittelin myös valoja vähän paremmin. Luultavasti lisään vielä valoja kunhan saan lisää pidikkeitä.

Tähän väliin kiitokset paikalliselle chiliharrastajalle Pasille edullisista tarvikekaupoista. Tulivat tarpeeseen ja käyttöön.

Tiedän jo tässä vaiheessa että chilien määrä tulee aiheuttamaan ongelmia ja kasvutila tulee loppumaan kesken.

Lisäksi huomasin eilen aamulla että ensimmäiset villi chilit C. galapagoenset ovat itäneet. Myös ensimmäiset oletetut Lemon Dropit pitäisi siirtää idätyslaatikosta tulevalle kasvupaikalleen. Nämä tulevat turvemultaan kun on tarkoitus lahjoittaa ne eteenpäin.



7Pot Apocalypse alkaa tekemään ensimmäistä lehtiparia sirkkalehtien jälkeen.




Hyffae F2 on jo pidemmällä kuin 7Pot.




Itselle uusi EBB & Flood käytössä. Tässä pitäisi olla vain 4 chiliä mutta siihen päätyi 1 ylimääräinen ja pari basilikaa. Kuvassa myös uutta valaistusta.




Toinen hankkimani EBB & Flood, paikallisen chiliharrastajan itse tekemä. Vaikuttaa todella pätevältä ja tukevalta laitokselta. Tähän laitoin kasvamaan salaatit.




Lattian tasossa ovat itse tekemäni EBBit. Näistä löytyy chilien lisäksi rosmariinia ja persiljaa. Vasemman puoleiseen laitan yhden tomaatin hieman myöhemmin. Myös tässä kuvassa Pasilta hankittua valaisua.


Laitan loppuun vielä pienen videopätkän antamaan parempaa kuvaa kasvupaikasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti