sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Super-Box Mylar V2 125x62x180

Noniin tulihan se vihdoinkin perille. Tilasin kyseisen kasvatusteltan Ranskasta https://www.cultureindoor.eu/4445-superbox-v2-125x62x180.html
Hintaa teltalle jäi 127,20€ ja kun otin lisäksi tukiverkon ja säädettävät kannattimet lampulle niin hintaa tuli karvan yli 139€ jolloin ei tarvinnut maksaa toimituskuluja.
Samanlainen teltta näkyy olevan myynnissä suomessa vähän yli 200€ hintaan joten säästöä tuli mukavasti. Toimitusaika oli pari viikkoa tilauksesta.

Ajatuksena on ollut laittaa chilit ja salaattia kasvatustelttaan ja toivottavasti satoa saisi jo talvella.

Teltan kasaaminen oli hyvinkin yksinkertaista, ainoa asia johon piti kiinnittää enemmän huomiota oli mihin asentoon kulmapalat tulevat ja tästä eteenpäin kokoaminen oli nopeaa. Aikaa meni noin 15-20 minuuttia.


Teltta saapui tällaisessa paketissa.



Muovien alla tällainen paketti.



Kaikki osat ja tilaamani lisäosat olivat pakattu laatikon sisään.


Osat olivat hyvin numeroitu ja ohjeet olivat selkeät.


Pohja osa kasattuna ja keskiputket paikallaan.


Kehikko valmiina.


Kankaan asennus vaati vähän pähkäilyä että sai ehjänä paikalleen.



Ensimmäiset ajatukset valmiista teltasta ovat positiiviset. Kangas on todella jämäkän oloinen ja asettuu telttaan nätisti. Vetoketjut ovat kunnolliset eivätkä mitkään rimpulat.



Siirsin sirkkalehdillä olevat chilit teltan takaosaan valojen alle ja edessä on itämässä salaatit ja yrtit. Salaattien idätys tapahtuu erikoisesti ebb & flood laatikossa ja vesipumppu pumppaa veden pari kertaa päivässä. Kelmu pitää yleisesti kosteusprosenttia korkeammalla. Tämä tuskin on paras mahdollinen tapa idättää salaatteja ja yrttejä mutta ajattelin nyt kokeilla miten onnistuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti